Ungdomsprogrammet vårt

Vårt arbeid med ungdom baseres på filosofien om at alle mennesker er selvstendige og selv har løsningen om endringer og forandringer i sitt eget liv. Vi er tilstede der ungdommene selv er og tilbyr praktiske mestringsarenaer individuelt tilpasset hver ungdom. Vi vet viktigheten av å ha et nettverk rundt seg og hjelper ungdommene å etablere sitt eget. Dette bruker vi god tid på, for å bygge et trygt og stabilt nettverk for hver ungdom, tar tid. Nettverket består av mennesker som kan tilby kunnskap og erfaring til forskjellige stadier i mestringsprosessen til hver ungdom.

Innholdet i vårt ungdomsprogram består av et trappetrinnsmodell hvor hver ungdom får skreddersydd et opplegg som passer han eller henne. I samarbeid med våre fantastiske partnere går ungdommene gjennom et 3 fases program med fokus på lønnet arbeid i enden. Her skal ungdommene jobbe med å styrke sin selvfølelse og indre motivasjon. I tillegg får ungdommene bygget opp sin cv, få større nettverk i arbeidslivet og ikke minst finne ut av sin kompass her i livet.

Vi vet at det tar lang tid å komme tilbake til samfunnet og være en ressurs når man har vært lenge borte. Den tiden skal ungdommen få hos oss<3

Vi fanger opp og følger opp!