Om oss

Kompass & Co er en sosialentreprenør

Vi gjør alt fra dyrking av grønne rom og takhager til streetfood og catering. Vi er et team som har allsidig kompetanse innenfor privat og offentlig arbeidsliv og bruker vår kunnskap til å løfte bymiljø og menneskene som ferdes der. Vi tror at for å lykkes som sosialentreprenør så må man hjelpe hverandre. Sammen blir vi slagkraftige.

 

Partnerne i Kompass & Co

Sherry Hakimnejad

Sherry Hakimnejad er utdannet barnevernspedagog og gründer. Jobbet som saksbehandler både i offentlig og privat barnevern. Vært fostermor til en ungdom. Jobbet i DPS med blant annet ungdommer og rus. Jobber også som los i losprosjektet Oslo med ungdommer. Drømmen er å skape bærekraftig business i samarbeid med blant annet ungdommer.

Katerina Medbøe Eriksen

Katerina Medbøe Eriksen er forretningsutvikler. Hun jobber som coach, er utdannet skuespiller og regissør. Hun er en gründer og en inspirator med dyp engasjement i sosial entreprenørskap og ungdomsarbeid. Videre har hun erfaring både fra restaurantbransjen, psykisk helse og rusinstitusjon.

Maiken McCormick

Maiken McCormick er facilitator. Maiken har jobbet med situasjonstrening og facilitering i 10 år gjennom sin bedrift Splint, og er en av ildsjelene bak MAJOBO. Hun benytter teater og situasjonstrening som metode for mestring med ungdommene, i temaer som f.eks jobbintervju og bevisstgjøring av egne fremtidsmål.

Nadina Helen Bakos

Nadina Helen Bakos er historieforteller, filmfotograf og prosessleder. Hun har hovedansvar for markedsføring, design og dokumentasjon av vårt arbeid med ungdommene og våre prosjekter. Hun er medlem av SIX som er et internasjonalt nettverk av sosialtentreprenører. Helen brenner for at ungdommene selv en dag skal fortelle sine historier med stolthet.